Tinerii din Moldova pot participa la un training online despre tehnici de lobby și advocacy cu unul dintre cei mai buni experți la nivel European

Tinerii din Republica Moldova au ocazia unică de a învăţa online tehnici de lobby şi advocacy de la unul dintre cei mai buni practicieni din Uniunea Europeană. În cadrul webinarului vor fi abordate următoarele subiecte: structura tipică și buna funcţionare a unei asociaţii de lobby, abilităţile cheie pe care trebuie să le deţină un lobbyist şi dinamica celor mai bune practici de lobby.
Webinarul va avea loc pe data de 1 martie, începând cu ora 15:00 (ora Moldovei). Acesta va putea fi accesat online în mod gratuit prin intermediul unui canal online, link-ul căruia va fi postat în ziua evenimentului pe pagina de Facebook a evenimentului.
Modalitatea de înregistrare este simplă, trebuie doar să indicaţi participarea (going) pe pagina de facebook a evenimentului şi să urmăriţi notificările. Pagina evenimentului o puteți găsi AICI!
Evenimentul este organizat de Young Entrepreneurs of the European Union (JEUNE) – cea mai mare organizaţie de tineri antreprenori din UE în colaborare cu Asociaţia Europeană a Tinerilor Antreprenori din Republica Moldova.
Trainerul webinarului  este lobbyistul Adrian Joyce, Secretar General al Alianţei Europene a Companiilor pentru Eficienţă Energetică în Construcţii (EuroACE), Directorul Campaniei Europene Renovate Europe. Dl. Joyce este a 13-a personalitate cea mai influentă în UE pe Politici de Eficienţă Energetică şi a 27-a cea mai influentă personalitate pe Politicile Uniunii Energetice. În data de 23 februarie 2018, Adrian Joyce a fost premiat cu cupa de bronz pe categoria cel mai bun leader de asociaţie din Uniunea Europeană în cadrul European Association Award Ceremony.
Organizatorul și moderatorul evenimentului va fi Alexandrina Robu, preşedinta Comitetului de Femei din cadrul JEUNE și preşedinta-fondatoare a Asociației Europene a Tinerilor Antreprenori din Moldova.
28/02/2018|