Posibilitate de a întâlni întreprinzători britanici la Forumul Afaceri.ro Iasi 2017

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită agenții economici din Republica Moldova să participle la Forumul Afaceri.ro Iasi 2017, organizat cu sprijinul Centrului  Enterprise Europe Network din Iași din cadrul Parcului Științific si Tehnologic TEHNOPOLIS Iași în colaborare cu Arhipelago, MB Event, Bridge și APEC

Forumul Afaceri.ro Iasi 2017 este un eveniment internațional de promovare și stimulare a dezvoltării afacerilor din regiune care se va desfăşura la sediul Unirea Hotel Iași, în data de 4 aprilie 2017.

La eveniment vor fi prezente atât delegații economice din toate regiunile românești, cât și o delegație de antreprenori britanici, condusă de Camera de Comerț din Hampshire. Întreprinzătorii ieșeni vor avea așadar ocazia de a întâlni parteneri strategici, investitori și reprezentanți de top ai unor companii din cadrul acestor delegații, prin intermediul întâlnirilor business-to-business pregătite de organizatori.

Forumul Afaceri.ro Iași 2017 se adresează firmelor care doresc să-și dezvolte activitatea, să întâlnească parteneri naționali și internaționali din toate domeniile de activitate economică și să identifice noi oportunități de promovare și investiții.

O sectiune importanta a evenimentului va fi sesiunea de intalniri B2B, la care veti avea oportunitatea de a discuta direct cu potentiali investitori sau parteneri de afaceri, prezenti la eveniment.

Pentru detalii și înscrieri, vă invităm să accesați site-ul oficial al Forumului Afaceri.ro Iași 2017: http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-iasi-2017-forum/.

 Informații suplimentare sunt oferite și de Centrul Enterprise Europe Network al Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, tel.: 022 221391, 022 222626, GSM: 069628973, e-mail: [email protected]

27/03/2017|