Suport pentru antreprenorii din Republica Moldova!

 

Camera de Comerț și Industrie a RM în cadrul Programului ”Academia Exportatorului” și cu suportul proiectului Enterprise Europe Network (EEN) acordă suportul antreprenorilor din Republica Moldova interesați să accede o piață internațională, sunt în căutare de furnizori, soluții alternative de aprovizionare, metode alternative de resurse financiare, acces la materii prime sau transfer tehnologic.

Pentru o colaborarea eficientă, Vă rugăm să completați formularul, aici.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la adresele de e-mail – [email protected][email protected] sau la numărul de telefon: 022 22 13 91.

Academia Exportatorului reprezintă o platformă de servicii de consultanță și traininguri specializate oferite exportatorilor cu experiență, cât și companiilor care doresc să își extindă activitatea pe noi piețe. Într-o lume globalizată, internaționalizarea afacerii trebuie să intre în preocupările oricărui antreprenor, fie că vorbim de o afacere la început sau de una aflata la maturitate. 

Enterprise Europe Network (EEN) este o inițiativă a Comisiei Europene. Este cea mai mare rețea europeană care acordă suport întreprinderilor mici și mijlocii în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creşterea competitivităţii precum și dezvoltarea inteligentă și durabilă, fiind activă în peste 60 de țări din întreaga lume.

 

 

03/06/2020|