Sporirea abilităților tinerilor antreprenori în domeniul economic pentru gestionarea eficientă a afacerilor (sectorul apicol)

În perioada 22 – 23 Noiembrie 2018, în Incinta Universității Agrare de Stat din Moldova, la Facultatea de Economie, catedra Business și Administrarea (auditoriu 326) se va desfășura seminarul “Sporirea abilităților tinerilor antreprenori în domeniul economic pentru gestionarea eficientă a afacerilor (sectorul legume)”.
La eveniment vor participa tineri antreprenori dar și studenți dornici să-și deschidă propria afacere. Scopul principal al instruirii va fi Dezvoltarea capacităților manageriale prin creșterea abilităților tinerilor antreprenori în domeniul economic pentru gestionarea eficientă a afacerilor.
Doritorii pot sa se înscrie la aceste instruiri prin completarea formularului disponibil la următorul Link; Locurile sunt limitate (20 locuri, primul venit primul servit), doar persoanele selectate vor fi anunțate pentru participare la instruiri.
În cadrul evenimentului, la data de 22 noiembrie, reprezentantul Reţelei de Transfer Tehnologic a Moldovei, Nicu Vrabie, ca parte a Consorţiumului Enterprise Europe Network Moldova (EEN), va prezenta o informaţie complexă referitoare la serviciile oferite de EEN beneficiarilor naţionali eligibili.
Agenda poate fi accesată la următorul Link.
Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați la telefonul +37368586477 sau la email-ul [email protected].
Vă aşteptăm.
20/11/2018|