Republica Moldova – Turcia (or. Bursa): Oportunități de colaborare

Pe data de 16 decembrie 2020, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), în colaborarea cu Camera de Comerț și Industrie din orașul Bursa (Turcia), organizează întrevederea online a oamenilor de afaceri ”Republica Moldova – Turcia (or. Bursa): Oportunități de colaborare”.

Evenimentul va avea loc online la data de 16 decembrie 2020 cu începere de la ora 10:00 (09.45 înregistrare). Ulterior, persoanele înregistrate (prin intermediul formularelor de participare) vor primi acces printr-un link transmis pe e-mail, precum și instrucțiunile de  conectare.

Evenimentul are ca obiectiv promovarea schimburilor comerciale între Republica Moldova și Turcia. Lista companiilor din Turcia (or. Bursa) înregistrate la eveniment o găsiți în anexă.

Participarea la Forum este gratuită.

Limbele de comunicare – limba rusă și limba turcă.

 Înregistrare: Formular de înregistrare

Termenul limită de aplicare – 14 decembrie 2020, ora 17:00.

Pentru informații suplimentare și confirmări, vă puteți adresa la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, persoană responsabilă, Rodica Dimitriu, tel.: 022 22 13 91, e-mail: [email protected] .__________________________________________________________________________________

Notă 1: Schimburile comerciale dintre Republica Moldova si Republica Turcia în primele luni ale anului 2020 au fost afectate de criza cauzată de epidemia COVID-19. Astfel, în perioada ianuarie- septembrie 2020 în raport cu aceeași perioadă a anului 2019, exporturile de mărfuri au scăzut cu aproximativ 23%, la fel și importurile au scăzut cu 7%.

Notă 2: Enterprise Europe Network (EEN) este o inițiativă a Comisiei Europene. Este cea mai mare rețea europeană care acordă suport întreprinderilor mici și mijlocii în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creşterea competitivităţii precum și dezvoltarea inteligentă și durabilă, fiind activă în peste 60 de țări din întreaga lume.

Notă 3: „Acțiunea este susținută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova‘’, realizat de Helvetas Swiss Intercooperation în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova”.

07/12/2020|