Oferte comerciale pentru mediul de afaceri din RM

 df

O companie portugheză specializată în procesarea și distribuția cu ridicata a produselor congelate, precum pește, fructe de mare, plăcinte, burgeri, pâine, crochete, prăjituri este în căutare de distribuitori.

Compania, situată în regiunea centrală de vest a Portugaliei, își propune să stabilească acorduri de distribuție sau acorduri cu agenți comerciali.

 POD Reference (EEN): BOPT20200311001

https://een.ec.europa.eu/

 er

O companie germană, principalul producător de ghiozdane școlare de înaltă calitate „Made in Germany” caută un partener pentru fabricarea componentelor. Aceștia ar dori să găsească parteneri în Albania, Bosnia, Moldova, Serbia sau Ucraina. Cooperarea este prevăzută în baza unui contract.

POD Reference (EEN): BRDE20191007001

https://een.ec.europa.eu/

iu

O companie germană oferă servicii de reparare a pieselor de construcție din beton și a instalațiilor de infrastructură deteriorate de fisuri sau coroziune cu procese moderne de reparații, cum ar fi injecția de suspensii pe bază de ciment și rășini.

Agentul economic este în căutare de companii de construcție din Europa de Est, care sunt interesate să lucreze pe șantiere în Germania, în calitate de subcontractant, sub îndrumarea maiștrilor companiei germane.

POD Reference (EEN): BRDE20180927001

https://een.ec.europa.eu/

 rty

O companie armenească este în căutare de distribuitori a produselor sale. Compania oferă: sturion și păstrăv congelat.

https://een.ec.europa.eu/

 nbb

O companie din Franța care produce deserturi congelate individuale (organice, vegetale, fără gluten), sub formă de produse de patiserie, înghețate, sorbete și macaroons, caută noi parteneri de afaceri în baza contractului de distribuție.

POD Reference (EEN): BOFR20200310002

https://een.ec.europa.eu/

 nbvc

Un producător român de AAC (beton aerisit autoclavat), mortare, adezivi și var este interesat să găsească distribuitori și agenți comerciali pentru a-și extinde zonele de livrare. Aceștia ar dori să găsească parteneri în Turcia, Bulgaria, Ucraina și Moldova.

POD Reference (EEN): BORO20190502002

https://een.ec.europa.eu/

tuo

 

O ccompaniei suedeze produce stofă care poate fi folosită în spitale ca haine de unică folosință, lenjerie pentru pat sau la fabricarea măștilor de unică folosință, ca strat exterior.

Specificațiile tehnice:
· Plăci de viscoză ecologică verde, strat uscat de gradul II;
· Compoziție: 100% viscoză;
· Culori: verde spital;
· Greutate: 25gsm;
· Dimensiunea piesei: plăci diverse, lungi de câțiva metri și lățimi de câțiva metri (vezi videoclipul);
· Ambalare: baloți înveliți în baloți densi;
· Origine: Olanda, UE;
· Disponibilitate: 1-2 containere pe lună;
· Încărcare: 14 tone într-un container HC de 40 de metri;
· Aplicare: utilizat ca îmbrăcăminte și huse de unică folosință, capace, industria auto, industria mobilei, sticla și industria optică.

Preț: 0,25 eur / kg EXW Olanda, UE

Notă: Enterprise Europe Network (EEN) este o inițiativă a Comisiei Europene. Este cea mai mare rețea europeană care sprijină întreprinderile mici şi mijlocii în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creşterea competitivităţii şi dezvoltarea inteligentă şi durabilă, fiind activă în peste 60 de țări din întreaga lume. EEN  stă la dispoziţia firmelor cu un set de servicii gratuite de informare, sprijin şi consiliere.

22/05/2020|