OFERTE COMERCIALE pentru mediul de afaceri din Republica Moldova

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) în parteneriat cu Enterprise Europe Network (EEN) prezintă câteva OFERTE COMERCIALE pentru mediul de afaceri din Republica Moldova.     

ff

O companie din Federația Rusă este în căutare de parteneri pentru transportul produselor fabricate din lemn pe distanțe lungi.

POD Reference (EEN): BRRU20191209003

https://een.ec.europa.eu/


 rrrr

 

O compania germană caută parteneri din Europa de Est, maiștri vorbitori de limba germană, care cunosc instalațiile electrice, instalațiile sanitare și instalarea sistemelor de încălzire pe șantiere de construcții.

Compania oferă servicii în domeniul construcților specializate (echipamente de construcții și automatizări), precum și servicii de construcții specializate pentru șantierele industriale.

POD Reference (EEN): BRDE20190320001

https://een.ec.europa.eu/


rtt

Un importator și distribuitor de vinuri nealcoolice din Polonia caută producători de vinuri fără alcool pentru a stabili o cooperare îndelungată. Compania poloneză dorește să semneze un contract de distribuție.

Producătorul local de vinuri trebuie să dețină o linie de producție proprie, să aibă capacitatea de a produce cantități mari de vin nealcoolic pentru a fi exportat.

 POD Reference (EEN): BRPL20200526001

https://een.ec. europa.eu/


rtbb

O mică fabrică de bere din Suedia caută furnizori de butoaie de stejar, care au fost utilizate pentru maturarea vinurilor premium în condiții specifice.

Partenerul dorit este o companie capabilă să furnizeze butoaie de stejar care au fost utilizate pentru maturarea vinului premium. De asemenea, partenerul ar trebui să poată demonstra că butoiul a fost utilizat în scopul de maturare a vinului și a fost golit cu câteva zile înainte de  a fi expediat.

POD Reference (EEN): BRSE20191001001

https://een.ec.europa.eu/


Companiile pot plasa ofertele comerciale pe pagina web a CCI a RM precum și Portalul Enterprise Europe Network, completând formularul. Pentru informații suplimentare telefonați la numărul de telefon: +373 22 22 13 91 sau la adresa de e-mail: [email protected] / [email protected] .

Enterprise Europe Network (EEN) este o inițiativă a Comisiei Europene. Este cea mai mare rețea europeană care sprijină întreprinderile mici şi mijlocii în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creşterea competitivităţii şi dezvoltarea inteligentă şi durabilă, fiind activă în peste 60 de țări din întreaga lume. Echipa EEN din cadrul CCI a RM stă la dispoziţia firmelor cu un set de servicii gratuite de informare, sprijin şi consiliere.

03/07/2020|