Invitație la cea de a XII-a Ediție a Conferinței Internaționale a IMM-urilor “Moldova Verde”

La data de 28 Noiembrie 2019, începând cu ora 10:00 în incinta Palatului Republicii (str. Maria Cebotari 16), se va desfășura cea de a XII-a Ediție a Conferinței Internaționale a IMM-urilor “Moldova Verde”, organizată de Ministerul Economiei și Infrastructurii, în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM). Rețeaua de Transfer Tehnologic a Moldovei, partener în cadrul proiectului Enterprise Europe Network, contribuie prin invitarea antreprenorilor și reprezentanțiilor asociațiilor de business support la eveniment cu scopul creșterii nivelului de informare a acestora.

Conferința Internațională a IMM-urilor este cel mai important eveniment dedicat sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Republica Moldova și constituie o platformă excelentă de dialog între reprezentanții autorităților publice centrale și sectorul privat. Obiectivul evenimentului este alinierea mediului de afaceri la principiile unei economii verzi – prin adoptarea unui model responsabil de dezvoltare durabilă, cu utilizarea sustenabilă a resurselor rezervate generațiilor viitoare.
Tradițional, Conferința găzduiește două Concursuri Naționale dedicate mediului de afaceri: Concursul Național „Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM”, organizat de Ministerul Economiei și Infrastructurii și Concursul Național „IMM – Model Sustenabil de Responsabilitate Socială”, organizat de ODIMM.

Pentru mai multe detalii, accesați agenda și invitația oficială la eveniment.
Vă rugăm să confirmați prezența la numărul de telefon: (022) 22 45 16 până la data de 26 Noiembrie, 2019.

Vă așteptăm cu drag!

19/11/2019|