Cereri și oferte comerciale în cadrul Enterprise Europe Network

BRIT20181005002 O companie italiană de produse alimentare specializată în fabricarea produselor de cofetărie ar dori să stabilească acorduri de cooperare cu noi producători / furnizori de materii prime, cum ar fi: nuci, fructe uscate, miere, în baza unui acord de producere. Compania caută parteneri din diverse țări.
BOTR20171211002 O companie turcească din Antalya este specializată în producția de semințe de legume și produse agricole cum ar fi roșii, castraveți, pepeni, pepene verde, dovlecei și vinete. Compania ar dori să coopereze cu potențiali parteneri implicați în vânzarea de astfel de semințe. Se caută o companie care cu care ar putea acționa ca agent comercial, cu care ar stabili un acord de servicii de distribuție. Este posibilă și crearea unei companii mixte pentru distribuirea semințelor pe piețele externe
BRHR20171019001 O companie croată caută producătorii de ierburi și plante medicinale ecologice, destinate utilizării în produsele sale finale, cum ar fi ceaiurile și amestecurile de ceai, tincturile ecologice și produsele capsulate pe bază de plante medicinale. Cooperarea este prevăzută sub forma unui acord de producție.
BORO20180216001 O companie românească – furnizor de piese pentru mașini și echipamente de construcție, agricole și forestiere second-hand și noi, este interesată să dezvolte parteneriate cu companii din Moldova, Ungaria și Ucraina în baza unui acord de agenție comercială și / sau a unui acord de servicii de distribuție. Partenerii potențiali sunt comercianții angro și comercianții cu amănuntul ai mașinilor, echipamentelor sau pieselor de schimb pentru construcții și utilajelor agricole.
BRDE20180927001 O companie germană oferă repararea pieselor de construcție din beton și a instalațiilor de infrastructură deteriorate prin fisuri sau coroziune cu procese moderne de reparare, cum ar fi injecția de suspensii și rășini pe bază de ciment. Întreprinderea caută companii de construcții din Europa de Est, care sunt interesate să lucreze pe șantierele germane ca subcontractanți sub îndrumarea maistrilor germani.
BRRO20170306001 O companie românească din domeniul construcțiilor electrice este dispusă să acționeze în calitate de distribuitor, agent sau reprezentant exclusiv pentru un producător de stații de încărcare pentru automobile electrice și hibride.
BODE20180205001 O companie germană – furnizor de servicii și textile (lenjerie de pat, fețe de masă, prosoape etc. fabricate din bumbac organic, bumbac normal sau bumbac / poliester amestecat) pentru HoReCa (Hotel / Restaurant / Catering), căută acorduri de servicii de distribuție cu parteneri care au legături bune cu cumpărătorii din aceste sectoare. De asemenea, sunt gata să semneze acorduri cu companiile care caută produse textile fabricate din bumbac organic.
BRHU20171026001 Un producător maghiar de uleiuri extrase din ierburi, suplimente alimentare și alimente funcționale caută producătorii europeni de ulei de semințe presat la rece pentru producția sa. În cadrul acordului de producere.
BOIT20180309001 O companie italiană specializată în croitorie pentru bărbați și femei, caută parteneri străini pentru subcontractare. Compania italiană este specializată în croitorie de tricotaje din bumbac, lână, viscoză, cașmir, mătase. Producția este realizată în Italia în proporție de 100%. Compania este interesată să intre în contact cu producători de tricotaje și fabrici de țesături pentru subcontractare. Partenerii pot fi din orice țară a Uniunii Europene.
BOCN20180412001 O companie chineză care  se ocupă de cercetare și dezvoltare, vânzări de genți pentru școală și valize, deține mai multe branduri bine-cunoscute. Produsele principale ale acestei companii sunt genți pentru copii, cărucioare, genți pentru agrement și alte produse, care au fost exportate în sute de țări.Pentru a promova vânzările către țările UE, această companie caută distribuitori în Europa și oferă un acord de servicii de distribuție.
BRPL20180831001 O cooperativă municipală din centrul Poloniei oferă cooperare în distribuția de produse alimentare. Prin urmare caută producători de alimente sănătoase, ecologice, biologice, vegetariene, vegetale etc. în toate țările europene.Cooperativa dorește să distribuie alimente sănătoase în propriile cinci puncte de vânzare cu amănuntul din regiunea centrală a Poloniei.
BRUA20180929001 O companie ucraineană operează cu cele mai mari piețe de supermarketuri și comerț electronic din Ucraina și caută producători europeni de alimente și bunuri de larg consum care doresc să introducă produsele lor pe piața ucraineană. Compania caută parteneri de afaceri și se oferă ca distribuitor sau agent. Datorită faptului că compania are o experiență îndelungată și bogată în procesul de distribuție, poate oferi cooperare la un nivel înalt.
BRDE20180712002 O companie germană procesează semințe oleaginoase pentru a presa uleiuri grase pentru produse alimentare, cosmetice sau alte aplicații. Compania se concentrează pe materii prime controlate ecologic. Acum caută furnizori de materii prime naturale din Europa și din întreaga lume și este interesată de un acord de servicii de distribuție.Compania caută mereu materii prime noi și este, de asemenea, interesată de utilizarea resurselor existente, a materiei ptime onținite din alte linii de produse, de exemplu sâmburii de caise.Aceștia caută furnizori de materii prime naturale certificate, de preferință semințe, având uleiul ca ingredient de bază. Compania este interesată de un contract de agenție comercială și oferă o cooperare îndelungată și de încredere.
BRQA20171219001 Companie din Qatar lider în domeniul agriculturii și distribuției alimentelor, cu operațiuni variind de la proiecte agricole la cheie până la furnizarea de flori, fructe și legume proaspete pe piața locală. Caută furnizori/producători de produse alimentare pentru un acord de servicii de distribuție.Produsele pe care le interesează ca planuri curente și viitoare sunt:Fructe proaspete/citrice incluzând struguri, piersici, caise, prune, nectarine, căpșuni, zmeură, cireșe, afine, măr, pere, pere, smochine și  rodii.Legume: ardei verde/roșu/galben, rosii, pepene galben, pepene verde, busuioc, cimbru, patrunjel, cartofi și  cartofi dulci.Produse lactate: lapte ultra pasteurizat, băuturi lactate cu durată lungă de depozitare, iaurt, tot felul de sucuri naturale, ton, toate tipurile de uleiuri comestibile,în special, ulei de măsline și ulei de floarea-soarelui, spagheti.
BRPL20170413001 O compania poloneză care fabrică diverse siropuri concentrate de fructe, siropuri aromate, băuturi și nectaruri din fructe, sucuri pasteurizate etc. caută în prezent furnizori de sucuri și componente ale sucurilor organice. Ei caută, de asemenea, sucuri NDC (nu din concentrat) și concentrate. Intenționează să semneze un acord de fabricație.Toate produsele trebuie să fie ambalate în vrac: butoaie de 200 litri, rezervoare de 1000 kg, cutii în cazul componentelor (fructe proaspete, legume). Nu sunt interesați de produse finite și de branduri proprii.
Informații suplimentare: Direcția Relații Internaționale, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, tel. 022 22 221391, e-mail: [email protected]
04/12/2018|