Cereri și oferte comerciale Enterprise Europe Network

BRUA20180904001 Distribuitor ucrainian de articole de iluminat interior și mobilier este în căutarea producătorilor care oferă articole de design interior de înaltă calitate, cum ar fi mobilier (fotolii, scaune, baruri, mese, mese de cafea, console, pufuri, canapele) lămpi de perete, lămpi de plafon, lămpi de podea), decor (perne, imagini de fundal) pentru a le distribui în Ucraina. Se solicită cooperarea sub forma unui acord de servicii de distribuție.
BRDE20180927001 IMM german oferă servicii de reparare a pieselor de construcție din beton și a instalațiilor de infrastructură deteriorate prin fisuri sau coroziune cu procese moderne de reparare, cum ar fi injecția de suspensii și rășini pe bază de ciment. IMM-ul caută companii de construcții din Europa de Est, care sunt interesate să lucreze pe șantierele germane ca subcontractanți sub îndrumarea maeștrilor germani.
BRFR20180403001 Un producător francez de produse distilate artizanale și alcool caută furnizori de rom și whisky pentru un acord de furnizare a serviciilor. Interesul lor este de a folosi metoda proprie pentru maturarea alcoolului și pentru produce propriul produs de calitate premium.
BRES20170322001 O companie spaniolă este interesată de produse de patiserie / panificație congelate pentru a le distribui pe teritoriul lor și caută furnizori din Franța, Italia, Polonia, Belgia și Portugalia, dar sunt deschiși și pentru oferte de afaceri din alte țări.
BRUA20170807001 Un integrator de rețea ucrainean specializat caută parteneri globali, furnizori de servicii IT globale sau alte companii ITC pentru a coopera în calitate de antreprenor profesionist în Ucraina.
BRPL20181004001 Producătorul polonez de difuzoare decorative pentru uleiuri esențiale, sub formă de coliere și pandantive fabricate din teracotă de înaltă calitate, caută producătorii de uleiuri esențiale pentru subcontractare. Partenerul ar trebui să poată produce uleiuri esențiale sub marca unei companii poloneze. Parteneriatul este considerat ca fiind subcontractare.
BRRO20170727001 Un producător român de ambalaje de hârtie pentru industria de panificație este interesat să coopereze cu furnizorii de hârtie artizanală în cadrul acordurilor de producere.
BRSG20181005001 O companie din Singapore, înființată în 2015, este specializată în procurarea și furnizarea de vinuri de înaltă calitate la nivel global, precum și în furnizarea de servicii de consultanță în vinuri producătorilor de vinuri care corespund cerințelor clienților săi. Compania vinde vin din Europa și caută în mod activ parteneri care produc vin pentru distribuție pe piața Singapore și Asia de Sud-Est.
BRSI20181026001 O companie slovenă specializată în proiectarea și producerea de jucării (biciclete) pentru copii din materiale naturale. Produsele lor sunt cunoscute în primul rând pentru construcțiile modulare care pot fi asamblate în diferite forme și pot face jucării multifuncționale. Compania cauta producatori de jucarii din lemn pentru a produce un produs complet pentru vanzare pe diverse piețe.
BRFR20180403002 O distilerie franceză artizanală specializată în tehnicile de maturare pentru băuturi alcoolice tari și vinuri caută furnizori de butoaie de stejar, capabili să livreze butoaie care au fost utilizate pentru maturarea vinurilor premium sau a spirtului de bourbon în anumite condiții. Compania este interesată de un acord de furnizare a serviciilor de externalizare pentru a utiliza butoaiele pentru propriile sale necesități de maturare.
BRFR20170331001 O companie franceză, deja activă în domeniul băuturilor ecologice, caută noi parteneri europeni, cum ar fi producătorii, comercianții cu amănuntul sau distribuitorii de snack-uri sănătoase și organice (chips-uri de legume și fructe, batoane de ciocolată brută, batoane de fructe) pentru distribuție în Franța.
BRAM20180504001 O companie armeană care importă produse alimentare caută producători și distribuitori de carne congelată (carne de vită, carne de porc și păsări de curte), paste făinoase și cereale pentru încheierea acordurilor de distribuție.
BRES20181130001 Compania spaniolă activă în domeniul tehnologiilor informaționale caută furnizorii de gateway-uri IoT (Internet Of Things) cu caracteristici specifice conform acordului de prestări servicii.
BRPL20181204001 O companie poloneză axată pe comerțul cu ridicata și cu amănuntul al produselor de construcție caută parteneri străini din aceeași ramură pentru a-și completa gama de produse existente. Compania este capabilă să ofere serviciile sale în calitate de distribuitor sau reprezentant de vânzări pe piața poloneză.
BRSE20180329001 Un IMM suedez caută producător de diverse tipuri de făină de ovăz gata de consumat. Produsul trebuie să fie bogat în proteine, cu nivel scăyut de zahăr, complet vegan și fără lactoză.Cooperarea solicitată este un acord de fabricație, iar volumul lunar inițial este de 10 000 de unități de 250 g fiecare.
Informații suplimentare: Direcția Relații Internaționale, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, tel. 022 22 221391, e-mail:[email protected]
05/02/2019|