15 întreprinderi din regiunea de sud României sunt în căutare de parteneri

Enterprise Europe Network (EEN) este o inițiativă a Comisiei Europene, reprezentând cea mai mare rețea europeană care sprijină întreprinderile mici și mijlocii în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creșterea competitivității și dezvoltării inteligente și durabile, fiind active în peste 60 de țări din lume. EEN este prezent și în Republica Moldova, fiind reprezentat de un consorțium format din 4 organizații, mai multe detalii puteți găsi AICI.

Scopul principal al activităților întreprinse în cadrul proiectului este de a oferi întreprinderilor din Republica Moldova posibilitatea de a găsi un partener peste hotarele țării sau de a prezenta ofertele internaționale companiilor autohtone.

În această ordine de idei, în numele echipei Rețelei de Transfer Tehnologic a Moldovei, organizație partener în cadrul proiectului EEN, dorim să vă prezentăm profilurile a 15 întreprinderi din România, regiunea de sud a Munteniei cu domenii de activitate diverse, însă toți sunt în căutare de parteneri.

Pentru mai multe detalii despre cele 15 companii din România ce sunt în căutare de parteneri, inclusiv în Republica Moldova, vă rugăm să accesați Broșura cu profilurile întreprinderilor. Materialul informativ este elaborat în limba engleză dar reprezentanții companiilor pot fi contactați în limba română.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la adresa [email protected] sau la telefonul 068586477.

14/12/2020|