Loading Evenimente
  • Acest eveniment a expirat.

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită companiile interesate să participe la  misiunea cumpărătorului în Peru, care se va desfășura în cadrul Peru Moda & Peru Moda Deco 2019, un eveniment B2B organizat de Comisia de Promovare a Exporturilor din Peru – PROMPERU, ca parte a Enterprise Europe Network , pentru a prezenta oferta de export a producătorilor peruani, procesatorilor și exportatorilor de articole textile, încălțăminte, bijuterii, articole de decor și cadouri pentruc umpărătorii internaționali, importatori și distribuitori invitați la această întrunire. Evenimentul va avea loc în perioada 8 – 13 aprilie 2019, la Lima, Peru.

Printre obiectivele principale ale evenimentului se numără:

  • Promovarea contactelor de afaceri între producătorii și exportatorii din Peru în domeniul textilelor, încălțămintei, ibijuteriilor, articolelor de  decor și cadouri și importatori și distribuitori din Asia, Europa, America Latină și SUA.
  • Prezentarea oportunităților de afaceri și de investiții oferite de Peru în industria îmbrăcămintei și decorațiunilor pentru vizitatorii internaționali.

Programul va fi următorul:

Marți, 09 aprilie

Sosirea în Lima

Miercuri, 10 aprilie

09:30 -13: 30 Întrevederi de afaceri B2B

13:30 -18: 30 Expoziție

Cocktail

Joi, 11 aprilie

09:30 -13: 30 Întrevederi de afaceri B2B

13:30 -18: 30 Expoziție

Vineri, 12 aprilie

Expoziție: 9: 30-18: 30

Revenire în țările de origine

Principalele produse care urmează a fi prezentate sunt: confecțiile textile, încălțămintea, bijuterii, articole de decor și cadouri.

Acest eveniment este orientat către cumpărători internaționali, cum ar fi: magazine universale, lanțuri de magazine, comercianți cu amănuntul, comerț electronic, designeri etc.

Evenimentul Peru Moda & Peru Moda Deco 2019 va fi organizat pentru a prezenta ofertele de export de  Alpaca și Pima Cotton, precum și a industriei articolelor de decor, unde participanții vor descoperi produse inovatoare  din diferite regiuni din Peru. Peru Moda este show-ul industriei pentru branduri internaționale: Roberto Cavalli, Aritzia, Tommy Bahama, Derek Lam, Ralph Lauren, Eckhaus Latta, Rochambeau, Jonathan Adler, Desigual, Rosie Assoulin, etc.

Video Peru Moda 2018: https://goo.gl/CwFWWT

Organizatorii evenimentului vor rambursa costul biletului avia tur-retur Chișinău-Lima-Chișinău și vor achita cheltuielile de cazare pentru 3 nopti și transferurile interne in Peru,  pentru participan’ții selectați conform programului misiunii cumparatorului.

Informații suplimentare: Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Direcția Relații Internaționale, tel .: +373 22 22-13-91,  e-mail: [email protected].

Termenul limită pentru depunerea formularelor de participare este 14 februarie 2019.