Loading Evenimente
  • Acest eveniment a expirat.

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită reprezentanții companiilor din sectorul alimentar să participe la Misiunea Cumpărătorului în Austria, or. Viena, care se va desfășura în perioada 30 septembrie – 2 octombrie, 2019.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Enterprise Europe Network și a Camerei Economice din Austria, în cadrul Forumului de Afaceri Marketplace Austria Food 2019 și reprezintă o oportunitate exclusivă pentru companiile din sectorul alimentar de a întâlni producători și furnizori de produse de cea mai înaltă calitate.

Evenimentul este destinat cumpărătorilor de produse alimentare și băuturi, experților din domeniul comerțului cu amănuntul și ridicata din întreaga lume. Aceasta este o șansă unică pentru companiile din sectorul alimentar de a identifica produse noi, de a întâlni furnizori și de a face schimb de idei cu companii renumite și factori de decizie din întreaga lume. Numărul de participanți este limitat, de aceea vă rugăm să vă înregistrați cît mai curând. Un singur participant din partea companiei va fi acceptat, iar decizia de selectare va fi luată  în funcție de capacitatea de achiyiție a companiei și corespunderea cu oferta existentă.

Participanții selectați vor avea ocazia să participle la  întrevederi B2B programate din timp cu producătorii de alimente și băuturi din Austria, să viziteze companii din domeniu și să participle la o serie de discuții informative și captivante referitor la industria alimentară a Austriei. Pentru cumpărătorii acceptați, participarea va include cazare gratuită (două nopți într-un hotel din centrul orașului Viena, inclusiv micul dejun) și o cină festivă.

Data 1 octombrie 2019
Agenda DOWNLOAD
Limba de lucru engleză
Discuții B2B: Veți putea selecta întrevederile bilaterale de afaceri la alegerea dvs. în baza principiului “primul venit- primul servit” până pe data de 15 septembrie 2019.

Cererile de participare vor fi transmise la adresele electronice [email protected] sau [email protected] până pe data de 19 august 2019.

Pentru persoanele selectate spre participare la Misiunea Cumpdritorului organizatorii vor acoperi urmdtoarele cheltuieli: cazare in hotel în centrul orașului Viena  – 2 nopți,transfer intern;.o cină festivă

Participantul va achita individual costul biletului avia tur-retur Chișinău-Viena-Chișinău,  asigurarea medicală și taxa de participare. Pentru membrii CCI a RM taxa de participare constituie 2400 MDL, inclusiv TVA, pentru non-membrii CCI a RM3000 MDL (toate taxele incluse).

Informații suplimentare: Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Direcția Relații Internaționale, tel .: 022 221391, 0 696 28 973, e-mail: [email protected].