Vă invităm la ediția a III-a a Forumului de Afaceri Trilateral Republica Moldova – România – Ucraina

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invita agenții economici la ediția a 3-a a Forumului de Afaceri Trilateral Republica Moldova – România – Ucraina, care va avea loc pe data de 30 mai 2019 în mun. Chișinău și va fi o componentă cheie al Forumului Investițional Internațional al municipiului Chișinău.

Forumul trilateral este organizat de CCI RM, cu suportul Primăriei municipiului Chișinău şi proiectului Business-INN Moldova (EEN). Acesta este cel mai important forum transfrontalier din țară, care are drept scop promovarea imaginii țării pe arena internațională, precum și a economiei autohtone drept o locație prietenoasă pentru dezvoltarea afacerilor și atragerea investițiilor; prezentarea oportunităților de dezvoltare a relațiilor de parteneriat între cele 3 state.

Ediția curentă va găzdui un amplu program de afaceri, în cadrul căreia vor fi discutate subiecte de actualitate pentru business. În cadrul Forumului Investițional al mun. Chișinău, va avea loc  expoziția de produse moldovenești, care este un instrument de promovare a bunurilor și serviciilor autohtone, precum și stabilirea contactelor între oamenii de afaceri locali și străini. Forumul se va încheia cu o sesiune dedicată discuțiilor bilaterale dintre reprezentanții mediului de afaceri autohton și străin.

Pe 31 mai 2019, pentru delegațiile din România și Ucraina, vor fi organizate vizite la întreprinderile din mun. Chișinău și din proximitate.

Pentru confirmări și informații suplimentare, vă rugăm să contactați Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Direcția Relații Internaționale, tel. +373 22 22 13 19, e-mail: [email protected].

29/05/2019|