Loading Evenimente
  • Acest eveniment a expirat.

Camera de Comerț şi Industrie a Republicii Moldova invită agenţii economici să participe la Misiunea Cumpărătorului, Nordic Organic Food Fair & Eco Life Scandinavia, care va avea loc în perioada 13- 14 noiembrie 2019, în oraşul Malmö, Suedia. Acesta este un eveniment de Matchmaking care va pune față în față cumpărătorii şi producătorii de produse organice.

Participând la eveniment veți întâlni peste 500 de furnizori de produse alimentare și băuturi eco / de casă, produse cosmetice, frumusețe și sănătate naturale din 50 de țări, inclusiv cele mai bune oferte din regiunea nordică, mărci internaționale și produse noi ale  start-up-urilor.

Târgul nordic de produse alimentare organice este singurul târg de alimente și băuturi ecologice, găzduit în regiunea scandinavă. Acesta este un eveniment unic din domeniul industriei produselor organice destinat cumpărătorilor interesaţi de produse alimentare și băuturi ecologice de calitate.

Participând la întâlnirele bilaterale B2B veți putea:

  • să întâlniți potențiali parteneri de afaceri;
  • să vă extindeţi rețeaua de afaceri;
  • să faceţi schimb de experiența cu antreprenori internaționali;
  • să analizaţi tendințelor pieței și identificarea inovațiilor tehnologice;
  • să vizitati târgurile Nordic Organic Food Fair si Eco Life Scandinavia.

Cererile de participare la Misiunea Cumpărătorului  în Suedia, vor fi acceptate până pe data de 25 octombrie 2019. Pentru înregistrare, accesați link-ul : https://organic-food-eco-life-matchmaking.b2match.io/signup  și completați formularul atașat.

Evenimentul este organiyat cu suportul proiectului Enterprise Europe Network.

Pentru informații suplimentare, contactați Direcția Relații Internaționale a CCI a RM. Persoană de contact Dimitriu Rodica, tel : 022 22 13 91.